Post by waroctaitiwho on Feb 10, 2022 20:19:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више злата ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Супер игра
Узас
LostMiner: Block Building & Craft Game Adventure uhxw
Мислим да је ова игра веома кул, али када победите, добијате 2 или 3 новчића, када су цене других оружја више од 50 новчића.
Могло би бити много боље са механиком, али генерално одлична игра
Ие Гоод Гаме Само о проблемима и хакерима.. знате ону рпг грешку да можете да гађате рпг бомбе на најбржи начин.. и неуравнотежено оружје, али је и даље добро! *Наставити*
свиђа ми се игра али је потребно много времена да имам довољно злата и драгуља да купим оружје мислим зашто су цене оружја тако високе
Одлична је игра, али имам проблема и можда неколико предлога проблем 1. Понекад се удружујем са п2в играчима који користе смешно оружје 2. Видео сам кожу мопса на сликама, али не могу да их нађем нигде, молим вас помозите ја! Предлог 1. Молимо додајте Рпг (Рагеоус Пуг Гун) који пуца на мопсове који експлодирају 2. Додајте нове мапе, плс 3. Мопс бомбе! То је све и надам се да ће мопси бити додати!
Свидела ми се, али игра је о Сатани, ако у замку близу плаве статуе видите пентаграм ако сам то добро рекао. Не мислим да је ова игра за децу или било кога јер пентаграми доносе зло па бришем игру.
Превише хакера у игри
Не свиђа ми се што нас терате да платимо за све оружје, оклоп и пакете.
Ова игра је добра, али постоји грешка грешка је што насумично не контролишете себе, можете ли ово поправити молим вас
Игра је покварена потреба да се поправи увек има 6 игрицу каже да нико није на мрежи ја избришем игру и преузмем је онда поново ради поправи игру 1 звездица за мене
Игра је одлична, али након једног тренутка играња ми не даје да се оживим
хладан
То је добра игра. Свиђа ми се краљевска битка и чак можете ломити предмете да бисте направили пиштољ. Одлична игра
Док чекам своје кључеве за повраћај новца, већ шаљем своје проблеме на вашу е-пошту, проверите Гмаил, молим вас
То је најбоља игра икада. Све ми се свиђа, али постоји један проблем.1 веома лоша графика. Али то је веома добра игра.
Молим вас само поправите моју листу пријатеља, не знам зашто не могу да прихватим захтев, већ сам дао свој ИД игре на веб локацији мад.гунз, али није поправљено зашто
Ова игрица је сјајна много добра много много добар квалитет цоол просто цоол 🐍🕷🕸🦏🐀🐀🐀🐀🐀🎮🎮🎮🎮🎮
Мислим да је добра
игре су одличне, али сваки пут када кликнем на видео везу, игра се поново учитава и почиње изнова. не могу убрзати модификације оружја итд.
Најбоља игра
Сваки пут када се вратим на... ова игра за смеће стално говори Ажурирај, након ажурирања и играња, изађи или поново покрени игру. Стално говори ажурирање😬😠
Волим да играм ову игру, али имам проблем са својим пилећим оклопом, ставио сам га на своју игру и стално се руши, поправи ово
Потпуно досадна...није добра игра
Mad GunZ shooting games online Екшън ikea
зауставља се на 161 и сада не могу да играм тужан
Не ажурира се
Прилично забавно, свиђа ми се. Могао бих и без убица спавн-а, али осим тога, ово је прилично добра игра. Такође ради прилично глатко. Такође, ћаскање је стварно збркано, и док су улоге у реду, људи псују, иако деца ово играју. Такође, можете ли забранити те хакере? Молимо вас?
Ово је забавна игра коју волим да настави са добрим радом и направи огромну надоградњу и стави неке нове модове као што је игра лигњи или црвено светло зелено светло, молимо вас да је прослава игре лигњи број 1 у игри лигњи
Прееее брутална
Дакле, у суштини ова игра је сјајна, али мој проблем је што могу да подигнем ниво, не могу да добијем кп. Убијам 5 пута по игри и још увек не могу да добијем кп, молим да решите овај проблем брзо јер волим ову игру. И даље сам на првом нивоу са нула искуства после 10 утакмица
Веома глупи креатори лажирају да не раде понекад не могу ни да се придружим глупима..
Толико ми се допало... Прошло ми је кроз живце друже нема хакера и ова игра је добра баттле роиал игра !! У суштини, то је пиксална верзија Фортните-а!
Пре добра игрица
Супер игрица суб на мој канал зове се Гамер ,2 субцрибе он ми цханнел наме ис Гамер ,2 ћао бие
добра игра, али су јој потребна нека побољшања графике и молимо проширите мапе, веома су мале
Не могу да уђем ни у једну битку, било да је то соба или изазов или авантура или мултиплаиер. Показује да се датотека учитава, а онда ништа
મેડ ગનઝેડ શૂટિંગ ગેમ્સ ઍક્શન nsm
Матеја игрица је добра